Два турнира остават до най-голямото събитие в календара на Интерактив

...
Два турнира остават до най-голямото събитие в календара на Интерактив
Коментари Харесай

Остават два турнира до финалния Мастърс на Интерактив тенис


Два шампионата остават до най-голямото събитие в календара на Интерактив тенис – последният Мастърс за годината ITL Finals 2018. На 12 ноември начинаещите ще дадат старт на Деветия вечерен шампионат „ Лото “, хазаин на който ще бъде тенис комплекс „ Раковски “. Средно напредналите ще се включат в конкуренцията на 19 ноември, а напредналите – на 26 ноември. Записването за надпреварата към този момент е отворено, като се чака огромен интерес и от дилетантите, които вършат първи стъпки в тениса, и от най-опитните играчи. Вечерните шампионати „ Лото “ дават късмет на всички да поддържат форма през зимата и да натрупат опит в спортна конюнктура на закрито.

В момента във Виа Тенис Стар се играе Осмият вечерен шампионат „ Лото “, а записването за категория ИТЛ 500 е отворено до края на седмицата.

Осмият и Деветият вечерен шампионат категория 500 ще бъдат решаващи за разпределението на местата във финалния Мастърс на лигата. Те са последна инспекция за най-хубавите от ИТЛ, които ще се борят за първо място в ITL Finals 2018 от 10 до 20 декември. Засега присъединяване в заключителната конкуренция са си подсигурили четирима играчи, които са с най-вече точки от шампионатите категория ИТЛ 500 и Мастърс 1000. Водач в ранглистата е Радослав Владимиров с 2000 точки от първите два Мастърса на 2018. Сигурно място в схемата имат и Камен Маздрашки, Красимир Маринов и Камен Новиков. Останалите четири места ще бъдат разпределени до края на ноември.

Форматът на ITL Finals 2018 е два от три сета, което ще бъде предизвикателство за играчите. Организаторите пазят в загадка домакина на конкуренцията, само че дават обещание оспорвани мачове и отличен тенис.

Повече информация за шампионатите и за записването за присъединяване можете да намерите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР