Два трамвая бяха обстреляни в столицата в сряда вечерта. Това

...
Два трамвая бяха обстреляни в столицата в сряда вечерта. Това
Коментари Харесай

Стрелба по трамваи в столицата! Да се намери терористът и да бъде наказан!

Два трамвая бяха обстреляни в столицата в сряда вечерта. Това безусловно разбуни духовете на обществото. За следващ път, дали с камъни, дали с оръжие, градския превоз в столицата е подложен на пукотевица, безнаказано. Същите тези гамени могат да убият човек, само че дали ще бъдат открити, с цел да получат дължимото им наказване? Практиката до през днешния ден демонстрира, че няма данни на наказани лица за сходни брутални осъществявания на хулигани, които се усещат недосегаеми.

Според столичани е стреляно с въздушна пушка, само че от Министерство на вътрешните работи няма удостоверение на тази версия.

В групата във Facebook "Забелязано в София " бе дадена публичност на случая. Ето какво разгласява консуматор:

"Трамвай 7 при метростанция Хан Кубрат. Някой хитрец стреля по трамвая, който е един от така и така дребното хубави и климатизирани в които си коства да се вози естествен човек. Единия от патроните беше директно до главата на малолетно момче. Не ми се мисли какви последствия можеше да има.

Подадени са сигнали в СКГТ и 2ро районно. Дано се откри терористът. "

Щетите на двата трамвая, потърпевши от пукотевица са за към 3000 лв., пресметна инж. Иво Василев от Столичен електротранспорт пред Нова тв.

Сигналът за случая е подаден нощес в 21,20 часа. Инцидентът стана в столичния квартал „ Надежда”. Неизвестен към този момент е стрелял, евентуално с въздушен револвер, по трамваите по линия седем сред спирките Триъгълника и Хан Кубрат.

За благополучие няма потърпевши, само че са счупени няколко прозореца на мотрисите.

Според инж. Василев това не е първи случай, само че продължава да няма арести на хулиганите, нито пък присъди за бруталното отношение към хората.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР