Два смартфона от горната част на средния клас представи Sony.

...
Два смартфона от горната част на средния клас представи Sony.
Коментари Харесай

По-качествени селфита с нови смартфони на Sony



Два смарт телефона от горната част на междинния клас показа Sony. Моделите Xperia XA2 и XA2 Ultra качествени предни камери и са насочени към феновете на така наречен селфита.

Xperia XA2 разполага с огромен (като за смартфон) 1/2.3 “ Exmor RS датчик със резолюция 23 мегапиксела. Според компанията той може да реализира до ISO 12800 за по-ясни фотоси при слаба светлина.

Прочетете още: Смартфоните и Apple преобладават във фотографията

Камерата предлага също по този начин 4К видеозаснемане, като е налице и алтернатива за муден каданс със 120 fps за придаване на драматизъм на действието и придвижването.

Смартфонът разполага и с 8МР предна камера със 120° свръх необятен ъгъл на снимане, с цел да може да уловите повече другари и декор във вашите селфита.

Устройството предлага 5,2-инчов Full HD екран с минимални странични рамки. Сензорът за пръстови отпечатъци се намира на задния панел. Процесорът е Qualcomm Snapdragon 630, който по едно и също време се оправя със свъременните игри и, в комбиация с 3300 mAh батерия, има капацитета да предложи дълъг живот надалеч от контакта.

На разположение са и умните технологии за зареждане на Sony; режимът Smart Stamina удължава времето за работа денем, а Battery Care и Qnovo Adaptive Charging обезпечават по-дълъг витален цикъл на батерията. Смартфонът поддържа бързо зареждане, като единствено с няколко минути зареждане получавате още часове заряд. За страдание обаче последното е постижимо със специфичен адаптер.

Xperia XA2 ще бъде разполагаем във вид с една и с две SIM карти за обособени пазари в цветовете сребърно, черно, синьо и розово.

Xperia XA2 Ultra пък предлага 6-инчов екран и две предни камери – 16-мегапикселова с оптична стабилизация на изображението (OIS) и 8-мегапикселова с 120° ъгъл на снимане. Задната камера пък е със същия датчик като по-малкия другар на устройството.

Процесорът му е също е Snapdragon 630, a батерията е с повишен потенциал до 3580 mAh.

Xperia XA2 Ultra ще бъде разполагаем във версия с една и с две SIM карти на избрани пазари в 4 съвременни цвята: сребърен, черен, наследник и златен.

Двата нови смартфонa ще бъдат пуснати на пазара с Android 8.0 Oreo от февруари 2018г.

Още през този месец Sony ще пусне на пазара още едно устройство със 120-градусова предна камера – Xperia L2. То ще предлага 5,5-инчов HD екран Mediatek MT6737T процесор и 3300 mAh батерия.

Устройството ще се предлага във версия с една или с две SIM карти в три цвята: черен, златен и розов – всеки един, допълнен с отразяващи повърхности, подчертаващи дизайна със заоблени форми.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР