Два случая на новородени, заразени с новия коронавирус, бяха регистрирани

...
Два случая на новородени, заразени с новия коронавирус, бяха регистрирани
Коментари Харесай

Две бебета са се заразили с коронавирус в Ухан

Два случая на новородени, инфектирани с новия ковид, бяха регистрирани в китайския град Ухан. Броят на диагностицираните носители на вируса в Китай надвиши 24 хиляди души, а на смъртните случаи - 490. Китайските управляващи активизират новите технологии в битката против вируса, а акцията " Аз не съм вирус " активизира от ден на ден хора против предразсъдъците по отношение на китайците по света.


Възможното предаване на ковид от майка на дете изследват в детската болница в Ухан. Оттам оповестяват, че положението на двете бебета, инфектирани с вируса, е устойчиво. Едното сигурно се е родило крепко, открили са докторите.

Болниците в Ухан не престават да одобряват пациенти с ковид, нови зали и спортни центрове се трансформират в лазарети, медици и военни работят при оптимално натоварване, а в южния китайски град Гуанджоу изпитват в действителни условия робот, подготвен да замести сестрите и санитарите в инфекциозните отделения. Роботите от този вид умеят да събират данни за пациентите и да им дават медикаменти и храна.
Чен Рен, завеждащ поделение по инфекциозни заболявания: Те могат да събират и боклуци и материали за стерилизация, а това защищава в допълнение медицинските служащи от болест.
Най-малко 10 пасажери от круизен транспортен съд край крайбрежията на Япония са дали позитивна проба за ковид. Плавателният съд с 3 711 души на борда е подложен под карантина. Повече от 20 страни изпратиха филантропична помощ на Китай с материали за надзор и попречване на заболяването. А видеото със заглавие " Аз не съм вирус. Аз съм човек ", снимано от млад китаец във Флоренция, не стопира да обикаля обществените мрежи, с цел да подсети, че човечността не трябва да отстъпва пред психозата от новия вариант.
 Над 20 страни в света изпратиха филантропична помощ на Китай Над 20 страни в света изпратиха филантропична помощ на Китай
Повече от 20 страни в света изпратиха филантропична помощ на Китай за битка с разпространяването на пневмонията, породена от ковид 2019-nCoV. Тов...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР