Два силни взрива са били чути в центъра на украинската

...
Два силни взрива са били чути в центъра на украинската
Коментари Харесай

Войната продължава: Силни експлозии в центъра на Киев

Два мощни гърмежа са били чути в центъра на украинската столица Киев  рано тази заран, заяви публицист от Агенция Франс Прес, ден след като руските войски започнаха инвазия в подкрепяната от Запада своя съседка.

Кметът на Киев  Виталий Кличко заяви, че трима души са били ранени при рухването на парчета от ракети в жилищен квартал в югоизточната част на столицата. На фотография, оповестена от Кличко, се вижда по какъв начин двама пожарникари стоят пред горяща постройка.

Руски ракети и снаряди се изсипаха върху украинските градове в четвъртък, откакто президентът Владимир Путин отприщи пълномащабна сухопътна инвазия и въздушно нахлуване, принуждавайки цивилните да се укриват в метрото.

Нахлуващите съветски сили навлязоха надълбоко в Украйна , като смъртоносните сражения доближиха до покрайнините на Киев , а Западът отговори с наказателни наказания. В четвъртък съветските десантчици откриха надзор над летище " Гостомел " в северозападните околности на Киев , след като нахлуха в страната с хеликоптери и самолети откъм Беларус.

Another video of the explosions in  , .  is going all in right now!

//

Otro video de las explosiones en  , .  va a con todo en estos momentos! 
— Omar Becerril (@obeagis) 
Президентът на Украйна  Володимир Зеленски предупреди, че съветски " терористични групи " са навлезли в Киев и прикани жителите да бъдат бдителни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР