Два сериозни удара понесе Банско, който пролетта изпадна в Югозападната

...
Два сериозни удара понесе Банско, който пролетта изпадна в Югозападната
Коментари Харесай

Откраднаха гащите на футболния Банско, изчезна и телевизор

Два съществени удара понесе Банско, който пролетта изпадна в Югозападната " В " група. Тимът  остана без част от оборудването си - фланелки, гащета, спортни екипи. Злосторници влезнали в склада на клубната база, където умерено подбрали, каквото им е нужно, оповестява " Меридиан мач ".

Освен екипи апашите взели и 42-инчов LED тв приемник, на който тимът правеше в продължение на съвсем 4 години своите анализи. Явно крадците са били суеверни и са заложили на цифрата 3 като били откраднати и всички топки, с които тимът разполагал и били закупени единствено преди 3 месеца.

Все отново изпълнителният шеф на клуба Йордан Баряков и управлението реагираха своеовременно и незабавно бяха закупени чисто нови топки и бе поръчана да бъде възобновена откраднатата част от оборудването.

Докато дойде обаче, домакинът Благой Загорчин ще би трябвало да изрови от дълбоките запаси част от квалифицираната за бракуване екипировка, която за шанс е трябвало да бъде изписана в края на този месец.

Предния ден пък стадион „ Свети Петър “ беше разоран. Местен пехливанин се помислил за популярен и влезнал през нощта с колата си и в дословният смисъл се изгаврил с общинското имущество.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР