Два самолета от Втората световна война прелетяха над селото на

...
Два самолета от Втората световна война прелетяха над селото на
Коментари Харесай

Самолети от Втората световна война прелетяха над селото на Вира Лин в нейна памет

Два самолета от Втората международна война прелетяха над селото на певицата Вира Лин като последна респект към " обичаната на бойците " , която повдигаше духа на нацията в тежките времена, оповестиха международните осведомителни организации.

Стотици хора излязоха на улиците на Дичлинг, с цел да отдадат респект на певицата, която умря на 18 юни на 104-годишна възраст. Телевизия Скай нюз предаваше онлайн шествието. В него участваха представители на три типа войски - военноморски, военновъздушни и сухопътни .
 

— BBC News (UK) (@BBCNews)

Погребението се състоя в деня на 80-годишнината от борбата за Англия, въздушна борба, траяла от 10 юли до 30 октомври 1940 година.

В памет на Вира Лин на скалите край Дувър беше излъчен неин великански портрет.

През ноември 1952 година по едно и също време три шлагера на Лин попадат в първия английски хитпарад на изданието " Ню мюзикъл експрес ". През 2009 година тя става най-възрастната изпълнителка, включена в музикалните ранглисти. Лин е и първата английска певица, оглавила класацията за сингли на американското списание
" Билборд " със заглавието " Auf Wiederseh'n Sweetheart ". В репертоара на певицата влизат баладите " We'll Meet Again ", " Wishing " и " White Cliffs of Dover ".

Най-известната от тях е " We'll Meet Again " (Ще се срещнем отново) от 1939 година Тя закупи ново звучене по време на пандемия, породена от новия ковид във Англия и въвеждането на ограничения за обществена изолираност на 23 март. През април песента беше презаписана от Лин в дует със сопраното Катрин Дженкинс , с цел да бъдат събрани пари в помощ на английски лекари , които се борят против ковид.
 
has the latest.

Live:
— SkyNews (@SkyNews)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР