Два съдебни състава в Стара Загора и Казанлък постановиха бившият

...
Два съдебни състава в Стара Загора и Казанлък постановиха бившият
Коментари Харесай

Осъдиха Софкин да плати 30 бона, ето защо...

Два правосъдни състава в Стара Загора и Казанлък постановиха някогашният президент на сдружението на дребните хора в България Георги Софкин да заплати общо 30 000 лева на частен арбитър реализатор от Града на липите за нанесени неимуществени вреди, написа " Монитор ".

Два правосъдни състава в Стара Загора и Казанлък постановиха някогашният президент на сдружението на дребните хора в България Георги Софкин да заплати общо 30 000 лева на частен арбитър реализатор от Града на липите за нанесени неимуществени вреди.

В продължение на седмици м.г. Софкин изпращал в късните нощни часове 8 нецензурни есемеси на дамата, като в огромна част от тях е имало недвусмислени закани за живота и здравето й.

Сред най-невинните са изрази като: „ Триперлив пожар, махалата гори от теб, изчезвай п…о.. на хората ми парите си лапнала, в триперливата ти п…а… изчезвай от махалата, триперлив пожар.. всички знаят, че си с продължителен трипер … ща запалиш махалата ми, чорбаджийке. П…та ти на панделка ще стане … проклета да си! “.

Съдът в Казанлък в намерено съвещание от 19 ноември т.г. е признал за отговорен инж. Софкин като е кумулирал в една и присъдите против него по две други наказателни каузи от м.г: 2 години отнемане от независимост и публично неодобрение, което да бъде изпълнено с излагане на присъдата на видно място в постройката на старозагорската община. Престоят в килията е отсрочен за период от 4 години. Освен паричната санкция към частния арбитър реализатор Софкин ще би трябвало да заплати 3 600 лева за направените разноски по делото, към тях се прибавят и направените разноски от ищеца за юрист и такси в размер на 2 500 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР