Два руски самолета - военен Ил-62 и транспортен Ан-124, пристигнаха

...
Два руски самолета - военен Ил-62 и транспортен Ан-124, пристигнаха
Коментари Харесай

Руски самолети Ил-62 и Ан-124 пристигнаха отново във Венецуела

Два съветски самолета - боен Ил-62 и транспортен Ан-124, дойдоха във венецуелската столица Каракас. 
 Националната петролна компания на Венецуела пробвала да изнесе държавни пари в България, твърди венецуелски народен представител  16 европейски страни признаха Хуан Гуайдо за президент на Венецуела (обновена)  Руски аероплан кацна мистериозно във Венецуела, Кремъл: Не знаем нищо за това
Снимки на двата самолета се появиха в обществените мрежи. 

Според локалното издание NoticieraDigital във Венецуела са пристигнали 99 съветски военни и бойци от частни военни компании отпред с военачалник Василий Тонкошкуров - шеф на Генералния щаб на сухопътните войски на съветската войска. За това пишат още и венецуелски блогъри. За момента няма публично удостоверение на информацията, показва Свободна Европа. 

Съобщава се, че самолетите са пристигнали в Каракас от Сирия през Дакар. 

Малко откакто опозиционерът Хуан Гуайдо се прогласи за президент на страната, Ройтерс заяви, че в Каракас са пристигнали съветски самолети с няколкостотин бойци от частната военна компания " Вагнер ", които да пазят Николас Мадуро. Присъствието на съветски военни във Венецуела обаче по този начин и не беше доказано публично. 

Вече трети месец продължава кризата във Венецуела. Редица интернационалните водачи поддържаха Гуайдо и го оповестиха за законен президент на страната, който би трябвало да организира нови избори. Сред тях са лидерите на Съединени американски щати и доста страни в Европа и Южна Америка. Мадуро пък беше подсилен от Русия и Китай. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР