Два развода са белязали живота на новинарката Ани Салич, узна

...
Два развода са белязали живота на новинарката Ани Салич, узна
Коментари Харесай

Ани Салич крие брак със строителен предприемач

Два развода са белязали живота на новинарката Ани Салич , разбра HotArena .

Само най-близките й знаят, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, водещата имала различен брачен партньор. 

Новината удостоверяват нейни сътрудници, които помнят първите й стъпки на дребния екран. Тогава Салич се представяла с семейството Златанова. Така и поискала да я изписват на екрана при започване на новинарската емисия. По това време Ани била едвам на 25 и не обичала да приказва за персоналния си живот. 

Единственото, което се знае за първия й брачен партньор е, че е строителен бизнесмен с огромни благоприятни условия. Бракът им обаче не просъществувал, защото Ани не желала да бъде елементарна стопанка, а да прави кариера в ТВ сектора. 

Именно работата я среща с втория й брачен партньор и татко на двете й деца Бранко, който тогава бил механически шеф на малкия екран. Двамата се женят през 1998 година, а съвсем 20 години по-късно последва и раздялата им.

Макар и без публично удостоверение на новината, факт е, че Ани побърза да си върне моминската фамилия Валеова, макар, че за феновете е с много по-познатата Салич. 

Тя се означи като " необвързана " във Facebook, а за 50-годишния си празник си пожела нова обич, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР