Два пожара са горели във Врачанско през последното денонощие, съобщиха

...
Два пожара са горели във Врачанско през последното денонощие, съобщиха
Коментари Харесай

Огнен ад! Два пожара вилняха във Врачанско през последното денонощие

Два пожара са горели във Врачанско през последното денонощие, оповестиха от полицията.
На 8 ноември в 8.30 часа в районно ръководство Роман е получено известие посредством чиновник на Противопожарна сигурност и отбрана на популацията за горяща покривна структура на къща в село Долна Бешовица.
На място е открито, че в резултат на пожар в сграда намираща се в частен дом, благосъстоятелност на С. Ш. от Перник е изгоряла покривна структура на селскостопанската сграда с повърхност 15 квадратни метра, 1 монофазен циркуляр за рязане на дърва, 4 кубични метра дърва за огрев и 40 метра покривна структура на къща.
От извършеното следствие е открито, че пожара е зародил при запалване на дървени отрязъци в стопанска сграда след рязане на дърва с необезопасен циркуляр от страна на притежателя С. Ш.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
На 9 ноември в 2.30 часа посредством телефон 112 в районно ръководство Оряхово е получено известие, че в село Крушовица в сграда употребена като автомивка и за монтаж и ремонт на автомобилни гуми, благосъстоятелност на М. Й. от селото е зародил пожар.
В разследване на пожара са изгорели 70 квадратни метра покривна структура, 1 мотоциклет и 1 мотопед, машина за монтаж и ремонт на гуми, машина за балансиране на гуми, 2 прахосмукачки, заваръчен уред, компютър, кафе машина и 30 нови автомобилни гуми.
Вещите са с неустановена марка и модел. В постройката е имало електрическо зареждане.
Пожара е изгасен от Районна работа "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " Оряхово.
Причините за пожара и вредите са в развой на изясняване.
Уведомен е дежурен областен прокурор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР