Два пътни инцидента доведоха до голямо задръстване по магистрала "Тракия",

...
Два пътни инцидента доведоха до голямо задръстване по магистрала "Тракия",
Коментари Харесай

Две катастрофи задръстиха магистрала „Тракия”


Два пътни случая доведоха до огромно запушване по автомагистрала "Тракия ", оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. Катастрофите станаха в региона на 68-69 км., което докара до петкилометрова колона от чакащи.

Един човек е потърпевш при тежкия случай на Автомагистрала „ Тракия” в региона на 68 км. При удара край разклона за Велинград са се блъснали автовоз и камион на куриерска компания. Единият камион е спрял поради повреда, а другият се е блъснал в него.

Щетите по двете тежки машини са обилни. Автовозът е изхвърчал отвън пътното платно. Движението в региона е мощно затруднено, като колите минават единствено през изпреварващата лента. В момента има голямо запушване.

В региона е станал и различен случай сред две коли, като при него няма потърпевши. Той е станал рано тази заран. Автомобил с платформа е превозвал различен лек автомобил. Движеща се зад него лека кола се удря в гърба на платформата, в следствие, на което транспортираният лек автомобил пада и се обръща на пътното платно на автомагистралата. Няма потърпевши хора. При случая са нанесени единствено материални вреди.

Обърналият се на пътното платно лек автомобил е изместен и придвижването последователно се възстановява. Причина за образувалата се колона от коли в посока към столицата е по-натовареният трафик и втората злополука.

Шофьорите би трябвало да съблюдават отдалеченост и да минават през проблематичния сектор с нараснало внимание.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР