Два пъти тази година имаше увеличение на заплатите на шофьорите

...
Два пъти тази година имаше увеличение на заплатите на шофьорите
Коментари Харесай

Зам.-председателят на СОС с коментар за кметските избори и ремонтите в София

Два пъти тази година имаше нарастване на заплатите на водачите на градски превоз. Брутно заплатата на водачите е 2 200- 300 лв.. Ще има нарастване с 10% за всяка последваща година. Факт е, че имаме липса на фрагменти, само че специалността става все по-атрактивна. Това съобщи зам.-председателя на СОС Николай Стойнев в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

"Борисовата градина е знаково място, което би трябвало да пазим. Няма да има строителство в Борисовата градина. Стадионът на ЦСКА би трябвало да се резервира ", сподели още той.

"Факт е, че Манолова е най-яркото острие на Българска социалистическа партия. Тя е правист с потвърден опит и няма да има по-знаков представител от страна на Българска социалистическа партия. Целта ще е обаче на изборите за кмет на София, да има самостоятелен претендент, подсилен от Българска социалистическа партия. Безпокои ме фактът, че за в този момент няма положителни различни оферти за развиването на София ", разкри зам.-председателя на СОС.

"Нека всички жители и туристи сами дадат оценката за "Графа ". Няма да има СПА комплекс на мястото на къпалнята „ Мария Луиза “, тъй като няма импортирани такива документи. Къпалнята е приватизирана през 2003 година, а Столична община договаря функционалността ѝ да бъде възобновена ", приключи Николай Стойнев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР