Два пъти сме подавали оставка, дори един път, когато е

...
Два пъти сме подавали оставка, дори един път, когато е
Коментари Харесай

Дончев: Престоят в МС носи политически щети на ГЕРБ

Два пъти сме подавали оставка, даже веднъж, когато е нямало човек на улицата. Не съм по дребните политически сметки. Но разликата сред постоянните е предварителните избори е няколко месеца. Това съобщи за бТВ вицепремиерът Томислав Дончев. 

Нито съм строителен служащ, да имам общо с неговите парцели. Нито съм публицист да пиша за абсурда. Не съм се вторачил в гнеговия апартамент, видях го на картинка. Не мога да си пропилявам времето за интриги, изясни Дончев изказванията на Цветан Цветанов, че той и Георги Харизанов са отговорни да напусне поста си. 

От актива да, членове, симпатизанти, кметове са основата на неговите симпатизанти. Ако е съумял да открадне част от актива, нямам доверие, че ще вземе огромна част от поддръжката, разяснява Дончев.

Човек би трябвало да си е заровил главата в земята, с цел да каже че няма напрежение. В момента обществото е разграничено. Едни припомнят за оставката. Други споделят, да не ги предаваме. Когато имаме опълчване да удовлетвориш едната група, значи да разочароваш другата.Не знам дали едно експертно държавно управление ще смъкна напрежението, съобщи още вицепремиерът, като добави, че съгласно него оставането на държавното управление на власт сега носи негативи. Престоят в Министерски съвет носи политически вреди на ГЕРБ и персоните в кабинета, безапелационен е Томислав Дончев. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР