Два отбора с амбиции за четворката се изправят един срещу

...
Два отбора с амбиции за четворката се изправят един срещу
Коментари Харесай

Варди на пейката, Арсенал - Лестър

Два тима с упоритости за четворката се изправят един против различен. и имаха мачове от Лига Европа в четвъртък, които завоюваха, като “артилеритите” имаха опция да дадат отмора на някои от главните си играчи.

Тимът на е позволил две загуби от началото на сезона, само че те бяха при гостуванията на и. Преди към месец лондончани победиха Лестър като посетител в Купата на Лигата. “Лисиците” започнаха шампионата с три следващи победи, само че последваха домашен загуби от и.

Традицията клони към триумф на Арсенал, който няма загуба на “” в шампионата през 2020 година Тимът не е губил от Лестър в последните си 27 семейства. За финален път това се случи през септември 1973 година

След мощно показване в дебюта си в мача за Лига Европа в четвъртък Томас Парти стартира за първи път като титуляр в среща от Висшата лига. Артета е направил три промени от загубата от Арсенал преди седмица. Освен Парти измежду титулярите са и Лаказет, а Пепе е на пейката. Холдинг и не са в групата.

се завръща в отбора, като ще би трябвало да носи офанзивата в отсъствието на изявен централен нападател. Той и Фукс, който също е титиляр, са двете промени в състава от преди седмица. не е изцяло възобновен и стартира дуела от аварийна пейка.

АРСЕНАЛ - ЛЕСТЪР

АРСЕНАЛ: Лено, Белерин, Луис,, Тиърни, Джака, Парти, Себайос, Сака, Лаказет, Обамеянг

ЛЕСТЪР: Шмайхел, Кастане, Фофана, Еванс, Фукс, Джъстин, Менди, Тилеманс, Прат, Барнс, Мадисън

СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ
Премиър лийг 6 кръг, неделя 25 октомври  Арсенал 21:15предстои  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР