Два от отборите в най-добра форма в последните няколко месеца

...
Два от отборите в най-добра форма в последните няколко месеца
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: ЦСКА - Черноморец

Два от тимовете в най-хубава форма в последните няколко месеца - ЦСКА и Черноморец, откриват 30-ия кръг в НБЛ с взривоопасно дерби между тях. Срещата в столицата стартира от 19:00 часа и ще се излъчи директно в ефира на Max Sport 2.

Крайният излаз от конфликта или ще предопредели кои ще са трите най-хубави тима в шампионата в постоянния сезон, или пък ще върне интригата в битката за топ 3. В момента ЦСКА заема третото място с баланс от 18-8, до момента в който Черноморец е четвърти с 16-10. Евентуален триумф за “армейците ” ще ги бетонира на третата позиция, до момента в който пък при собствен успех “акулите ” ще се приближат на една победа от своя противник и ще се измъкнат на два триумфа разлика от петия Спартак Плевен (15-12).

Към момента тимът на ЦСКА се намира в серия от девет следващи победи в шампионата, като не е допускал проваляне в своята зала от средата на януари насам. Черноморец пък бе постигнал 10 поредни правилни стъпки, преди да отстъпи трагично на първенеца Балкан в Ботевград с 88:92.

До този миг двата отбора се изправиха два пъти през сезона, разделяйки си по една победа. Първият удар бе нанесен от ЦСКА, който завоюва семейството си с 80:63 през декември. Два месеца по-късно Черноморец отвърна стремително с триумф със 100:84 в Бургас. Именно това е и последната загуба на състава на Росен Барчовски в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР