Два от най-успешните български телевизионни сериалa в национален ефир ще

...
Два от най-успешните български телевизионни сериалa в национален ефир ще
Коментари Харесай

Емоционален двоен финал на „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“ очаква феновете и на голям екран

Два от най-успешните български телевизионни сериалa в народен ефир ще отбележат своя звезден край на 23 май в компанията на артисти, основатели и почитатели.

► Теодора Духовникова за женската мощ и актьорството: „ Много години минаха, с цел да възприема себе си като актьор “

Най-запалените фенове ще могат да видят последния епизод на седмия сезон на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ от 19:30ч. и на „ Дяволското гърло “ от 21:30ч. на огромен екран в Cinema City, Mall of Sofia .

 NOVA сериал NOVA

След седем запаметяващи се сезона хитовият български медицински сериал ще продължи традицията, отбелязвайки финалния епизод със фотоси, вълнуваща среща и полемика с почитателите . Малко по-късно всички, които наблюдават със спотаен мирис престъпния сюжет на „ Дяволското гърло “, ще могат да проследят дълго чаканата развръзка на самия край и да беседват със звездния актьорски екип. Билетите за двете прожекции към този момент са в продажба.

„ Този край е по-специален от всеки път, тъй като отбелязва триумфа на две продукции, които по собствен метод се свързаха надълбоко със феновете на NOVA. За „ Откраднат живот “ това е поредна среща, на която екип и почитатели се трансформират в участници на една забележителна история, тъй като всички те я споделят и претърпяват по време на сезона. “Дяволското гърло “ завладя аудиторията със мощния престъпен сюжет и невероятните картини от Родопите – за всичко това ще поговорим онлайн на 23 май “, споделя продуцентът на двете заглавия на Дрийм Тийм и NOVA - Евтим Милошев.

 NOVA сериал NOVA

Финала на „ Открaднат живот: Любовта лекува “ и „ Дяволското гърло “ ви чака на 23 май – на огромен екран и в ефира на NOVA.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР