Два от най-силните италиански клуба - Ювентус и Рома, се

...
Два от най-силните италиански клуба - Ювентус и Рома, се
Коментари Харесай

Американското дерби "Ювентус" - "Рома" - пряко по RING от 23:05 ч.

Два от най-силните италиански клуба - " Ювентус " и " Рома ", се изправят един против различен в другарски мач от шампионата Интернешънъл Чемпиънс Къп. Срещата е довечера от 23:05 ч. и ще бъде излъчена директно по RING.

" Юве " завоюва шеста поредна шампионска купа на Италия, а упованията са и през новия сезон да не срещне особени компликации в борбата за първото място. Отборът на " Рома " пък още веднъж ще се опита да диша във врата на торинския гранд, откакто остана на четири точки от заветната купа през предходната акция.

" Римляните " няма да могат към този момент да разчитат на лидерските качества на Франческо Тоти, само че пък Раджа Наинголан подписа нов 4-годишен контракт и успокои почитателите за бъдещето на отбора.

До момента в Интернешънъл Чемпиънс Къп " джалоросите " победиха с 3:2 " Тотнъм " и изгубиха от " Пари Сен Цермен " след осъществяване на дузпи.

" Биаконерите " победиха с 3:2 ПСЖ в различен мач от влиятелната конкуренция и си върнаха за провалянето с 1:2 от " Барселона " преди този момент. " Старата госпожа " обаче несъмнено демонстрира съмнения в отбрана след напускането на Леонардо Бонучи в посока " Милан ".

Липсата на Бонучи сигурно ще принуди наставника Масимилиано Алегри да премисли подреждането на отбранителната линия пред Джанлуиджи Буфон.

И двата италиански тима обичат офанзивната игра и несъмнено ще се постараят да завоюват срещата на " Жилет Стейдиъм " в Масачузетс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР