Два от най-мощните грандове в световния футбол - Манчестър Сити

...
Два от най-мощните грандове в световния футбол - Манчестър Сити
Коментари Харесай

Кой е по-по-най: Битка за величие в мегасблъсъка Манчестър Сити - ПСЖ

Два от най-мощните грандове в международния футбол - Манчестър Сити и Пари Сен Жермен, се изправят довечера един против различен в героичен театър от груповата фаза на . Битка за великолепие сред два от любимците за трофея, само че и борба, която може да обезпечи по-комфортен чоп в елиминациите на шампионата.

Само една точка дели " небесносините " и " червено-сините " в подреждането в група А на Шампионска лига, където възпитаниците на Хосеп Гуардиола са събрали 9 точки в актива си, до момента в който тези на Маурисио Почетино са с 8 пункта. Макар и да изгубиха на " Парк де Пренс " в първия мач през септември, " жителите " са в по-добра изходна позиция за първото място в групата.

На " Етихад " Манчестър Сити ще се нуждае от тъждество, с цел да резервира преимуществото си в подреждането кръг преди края на груповата фаза. Там британският отбор ще се нуждае от победа като посетител на Република България Лайпциг, с цел да обезсмисли резултата на ПСЖ в дуела си с Брюж. " Принцовете " обаче надали ще отидат до Манчестър без да опитат да реализират нова победа над директния си съперник и надлежно да го изместят от първото място.



В първия пряк конфликт Сити отстъпи на ПСЖ с 2:0 като посетител, откакто Идриса Гай и Лионел Меси осигуриха удобна победа за парижани. Оттогава обаче измина доста време, а формата на двата тима сигурно се е трансформирала. В последния си мач ПСЖ победи Нант с 3:1 в мач, в който Лионел Меси най-сетне означи първия си гол в Лига 1. Манчестър Сити пък разруши Евертън с класическото 3:0 и продължава да преследва водача Челси.

За днешния дуел не липсват кадрови проблеми и в двата лагера. Пеп Гуардиола няма да може да разчита на младока Лиъм Делап, Бенжамен Менди, против който тече следствие по няколко обвинявания в полово принуждение, Феран Торес и Кевин де Бройне, който даде позитивна проба за ковид. Джак Грийлиш пък е под въпрос за срещата. За ПСЖ отсъстват Джанлуиджи Донарума, Юлиан Дракслер, Преснел Кимпембе, Серхио Рамос и Рафиня, а Маркиньос е под въпрос.
Какви са коефициентите преди Манчестър Сити - ПСЖ 
дава 1.66 коефициент за победа на Манчестър Сити, 4.55 за тъждество и 5.25 за победа на ПСЖ. За тези, които се двоумят сред точния знак в дербито, efbet предлага залог " двоен късмет ", където най-изкушаващ е коефициентът за Х/2 (равенство или победа за ПСЖ) - 2.25. " Играчите ", които желаят да избегнат риска от това срещата да приключи наедно, могат да прибегнат към " тъждество няма залог ". Там коефициентът за победа на Манчестър Сити е 1.30, до момента в който този за победа на ПСЖ е 3.85 (ако мачът приключи наедно, залогът ви се връща обратно).

Атаката на Манчестър Сити несъмнено действа на високо равнище, откакто в досегашните си четири мача от шампионата е отбелязала общо 15 попадения. За съпоставяне: офанзивата на ПСЖ, в която блестят имената на Килиан Мбапе, Неймар и Лионел Меси, е вкарала 8 гола. Защитата на парижани обаче е позволила два гола по-малко от тази на Сити - пет против седем инкасирани попадения. От оферират 1.65 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.45 за под 2,5 гола. Коефициентът за
залог " двата тима да отбележат гол в мача " е 1.70.

бонус 200% за спорт в efbet " src= " https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2021/10/11/0087549001633953540_big.jpg " />

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР