Два от най-големите производители на спортни стоки в света -

...
Два от най-големите производители на спортни стоки в света -
Коментари Харесай

Световни гиганти влизат в лют спор за подписа на Ерлинг Холанд

Два от най-големите производители на спортни артикули в света - Nike и Puma, ще влязат в пикантен спор за това коя от двете марки ще подпише контракт със международната футболна звезда , написа " Futbol Aleman ".
Още до момента в който играеше в Република България Залцбург, норвежецът се бе обвързал с американския тръст против 1 милион евро, само че съглашението сред двете страни изтече през януари и в този момент младокът ще би трябвало да вземе значимо решение!
Според изданието Nike e отправил умопомрачителната оферта от 50 млн. евро и договор до 2027 година, а немците също не им отстъпват и са подготвени на собствен ред да извадят сума в сходен размер.
Споменава се, че огромна роля за крайното решение на нападателя ще изиграе сътрудникът Мино Райола. Интересно е да се означи, че Борусия Дортмунд играе с екипи на Puma от много години насам!
По-рано през днешния ден някогашният нидерландски футболист Рууд Гулит разгласи къде ще е най-добре да продължи кариерата си Ерлинг Холанд - прочетете мнението му
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР