Два от най-често задаваните от жените въпроси са: „Как да

...
Два от най-често задаваните от жените въпроси са: „Как да
Коментари Харесай

Само за дами! Как да се вмъкнете под кожата на мъжа и да направите любовта му вечна

Два от най-често задаваните от дамите въпроси са: „ Как да печеля любовта му? “ и „ Как да я задържа? “. Първият въпрос сигурно е занимавал всички ни в разнообразни интервали от живота, само че не всяка жена се пита по какъв начин да задържи любовта, откакто един път я срещне. Много е мъчно да осъзнаеш прекомерно късно, че много е зависело от теб по време на връзката. Проваляме сами взаимоотношенията си главно по два метода – умишлено и неумишлено. В първия вид може, да вземем за пример да не вършим секс с колегата дълго време, да подвигаме чести кавги, да не почитаме потребностите му от персонално време. По това време прелестно знаем какво вършим, само че сме толкоз увлечени от егоистичните си мисли и от „ правотата “ си, че забравяме да мислим в вероятност за връзката.Има обаче и неумишлено държание, с което постепенно и несъмнено отдалечаваме обичания от нас. В този случай нарушаваме едни неписани закони на любовта сред мъжа и дамата. Точно за тях ще ви разкажа…

1. Да имаме вяра в мъжа.
Почти всяка жена мисли, че знае какво е положително за мъжа й – какво да работи, какъв брой пари да печели, какъв спорт да спортува и даже каква храна да яде. Правим го, водени от обич, от предпочитание да му помогнем… Но няма нищо, което повече да изчерпва мъжката мощ от помощта на една жена. Вероятно сте забелязали, че мъжете много се ядосват, когато ги наставляваме, съветваме или обгрижваме прекомерно доста. Естествената роля на мъжа е той да управлява, той да се грижи. Затова е значимо да имаме вяра, че той ще се оправи, колкото и да не ни харесва неговия избор. Важно е и да му го споделяме: „ Аз имам вяра в теб! “. Така му връщаме силата и влизаме в нашата женска, подкрепяща роля.

2. Да желаеме помощ.
Работим доста – на работа и у дома. Грижим се за всичко – от децата, до промяна на крушките и носене на тежки торби. Не желаеме помощ. В началото на връзката сме го правили, с цел да демонстрираме качества, да покажем, че можем сами.Постепенно сме влезнали в коловоза и недоволстваме, че обичаният не ни оказва помощ. Ние не сме разрешили това. Отстрани наподобява, че това е комфортно за мъжа, само че той също натрупа възмущение, тъй като се усеща непотребен.

3. Да спрем да направляваме.
Когато сложим задача на мъжа през 10 минути звъним да проверим по какъв начин я извършва – по какъв начин храни детето, поставил ли му е шапка, чисти ли по тъкмо избрания метод и отишъл ли е в съответния магазин, от който пазарим. Контролът ни вбесява мъжа и му споделя: „ Ти за нищо не ставаш! “. Неговият метод да прави нещата сигурно не е вашият, само че в случай че броите до 10 и се въздържите от контрольорската си функционалност, той ще ви е доста признателен и ще ви цени доста повече, по тази причина, че му се доверявате.

4. Да се интересуваме от него .
Често забравяме по какъв начин сме слушали обичания при започване на връзката, гледайки го в очите с удивление. Слушали сме за работата му, за спорта, за приключения… Точно неналичието на това удивление и внимание кара мъжете да изневеряват. Не им го отнемайте – задавайте им въпроси, слушайте и подкрепяйте, без значение какъв брой години сте дружно и какъв брой грижи имате.

5. Да се променяме.
Промяната е живот. След като се променяме, резервираме ползата на обичания към нас. Той ще ни преоткрива всеки ден. Какво да променяме? Превъплъщенията си – от време на време буйна държанка, различен път почтено момиченце, непристъпна кралица или грижовна стопанка. Важно е да променяме възгледите си, държанието си, да подхващаме нови дейности, другояче омръзваме и на мъжа, и на себе си.

6. Да изучим ненасилствената връзка и да спрем свадите.
Да изричаме всичко, с което сме несъгласни с формулата: „ Когато ти…каза, направи…. аз съдебна експертиза ПОЧУВСТВАХ …… “ Това искрено приказва за вашата реакция, само че е лишено от обвинявания и е напълно друго от: „ Ти си …..! “ или „ Ти постоянно, никога…! “

7. Искайте и бъдете откровени за потребностите си.
Говорете намерено пред обичания мъж, без значение от това дали смятате, че желанията ви са вероятни, споделяйте фантазиите си. Признавайте потребностите си от нов дом, от повече пътувания, от време за вашето занимание, от дарове и нови облекла. Ако не желаете нищо, все едно не сте същински човек, кой не желае и не мечтае?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР