Два нови външни хард диска на тайванския производител Adata […]HD680

...
Два нови външни хард диска на тайванския производител Adata […]HD680
Коментари Харесай

Adata HD680 и HV320 – външни HDD с голям капацитет

Два нови външни хард диска на тайванския производител Adata […]

HD680 е предпазен външен диск с трислойна структура

Два нови външни хард диска на тайванския производител Adata се отличават с висока степен на устойчивост и огромен потенциал. Устройствата се чакат скоро и на българския пазар от сътрудниците на компанията

Adata HD680 – изработен по военни стандарти

Разполагащ с 2TB размер, HD680 дава сигурна отбрана, с помощта на своята трислойна структура, която му разрешава да отговори на военния стандарт за отбрана MIL-STD-810G 516.6.

Външният силиконов кейс защищава при удари и изпускане, до момента в който междинната част играе ролята на буфер и пази меката обвивка, в която е подложен самият диск. Дизайнът на устройството е конструиран по този начин, че то може да издържи на изпускане до 1,22 метра височина, а антишоковите датчици уведомяват потребителите посредством LED индикация в обстановки на активиране.

Моделът разполага и с 256-битово AES криптиране за отбрана на съхраняваните пароли и сензитивна информация. HD680 ще се предлага в черен, наследник и жълт цвят, а в дизайна е очакван комфортен непряк улей за предпазване на отделящия се USB кабел.

Adata HV320 – тъничък и грациозен

HV320 има тъничък профил и грациозен дизайн

Този модел се отличава с тъничък профил с дебелина от 10,7 мм и грациозен дизайн с избор сред три цветови разновидността. HV320 ще се предлага с потенциал от 1TB, 2TB, 4TB и 5TB. Сигурността на данните е обезпечена от 256-битово AES криптиране.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР