Два нови предплатени пакета допълниха портфолиото на A1 България, като

...
Два нови предплатени пакета допълниха портфолиото на A1 България, като
Коментари Харесай

А1 с нови оферти за предплатени услуги


Два нови предплатени пакета допълниха портфолиото на A1 България, като преимуществото им е огромни бонус от национални мегабайти и минути за диалози, годни за 30 дни.

Предплатените стартови пакета са наречени Комфорт и Комфорт Макс, като първият е с цена 6 лева (от които 1 лева за услуги), а вторият се продава за 8 лева (отново 1 лева в началото заредена сума). В първия пакет за включени 100 минути и 1000 MB, а във втория – 200 минути и 2000 MB.



За да се възползват от
бонусите (минути и мегабайти), потребителите би трябвало да презаредят картата с 10 лв. или повече, с цел да получат 200 национални минути и 2000 MB мобилен интернет. Минутите за диалози са към всички национални мрежи, като валидността им е 35 дни, а на мегабайтите – 30 дни от датата на зареждане. Освен сумата за презареждане обаче, потребителите би трябвало всякога да заплащат и „ такса за потребление на тези минути и мегабайти “ в размер на 5 лева Това значи, че минималната месечна сума за естествена приложимост на смарт телефон става 15 лева, което прави предплатената услуга по-скъпа от офертата за абонаментния проект А1 One S (месечна такса 11,99 лева с включени 200 минути и 100+100 MB).

Допълнително стеснение на предплатените пакети е, че след привършване на включените MB скоростта не се лимитира както при абонаментните цени, а всеки MB стартира да се таксува по 1,5 лева, тъй че потребителите би трябвало да внимават по кое време им свършват мегабайтите.

Разбира се, съществува и разновидността за зареждане с по-малка сума – от 6 до 9 лева, като телекомът дава против нея 100 национални минути и 1000 MB, само че „ таксата “ за активирането им остава същата – 5 лева за всяко. Използването на заредените суми отвън включените минути обаче е много солено, защото всяка минута произлязъл диалог е по 45 стотинки. MMS и SMS известията са по 25 стотинки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР