Два месеца след като завърши първите си 5G тестове, смартфон

...
Два месеца след като завърши първите си 5G тестове, смартфон
Коментари Харесай

Oppo постигна 5G скорости на модифициран R15

Два месеца откакто приключи първите си 5G проби, смарт телефон на Орро реализира 5G интернет скорост. Новината заяви вицепрезидентът на Орро Брайън Шен, който разгласява фотография в обществената мрежа Weibo . На нея проличава устройство, съумяло да отвори страницата на компанията през 5G връзка. Това значи, че Орро в действителност е много покрай стартирането на мобилен телефон от последващо мрежово потомство.
Тестовият смарт телефон е модифицирана версия на Орро R15, само че с изцяло интегрирано 5G дъно и антена. Тестът е изработен в лаборатория на Орро. Шен твърди още, че Орро също ще се опита да стане първата компания, пуснала „реални комерсиални 5G телефони“.

Към момента Орро работи с Qualcomm за създаването на 5G устройство. Партньорството бе оповестено по време на скорошната конференция Qualcomm China Technology and Cooperation Summit.

Основната цел на Орро е през първата половина на 2019 година нейният нов телефон да е на пазара.

С това тя става следващата китайска компания, която се цели в 5G върха. Най-новият Mi Mix 3 на Xiaomi също дава обещание 5G вид за Европа. Той би трябвало да се появи напролет на 2019 г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР