Два месеца преди парламентарния вот и малко над половин година

...
Два месеца преди парламентарния вот и малко над половин година
Коментари Харесай

БСП-Пловдив сне политическото си доверие от ИБ на Националния съвет на партията

Два месеца преди парламентарния избор и малко над половин година от президентските избори Българската социалистическа партия е в епицентъра на политическа стихия, която сама си устройва.

В миг, когато нашата партия би трябвало да се потвърждава като политическия индивид, предназначен да носи отговорност за бъдещето на нацията, тясното партийно управление избира пътя на вътрешнопартийната война. Няма рационален човек, още по-малко виновен социалист, който да счита, че държание на непрекъсната борба може да има положителни резултати.

Няма рационален човек, още по-малко социалист, който да приема партийния остракизъм за обикновено държание. Няма рационален човек, още по-малко социалист, който да утвърждава погазването на партийната конституция – Устава.

Ние, членовете на Градския съвет, снемаме политическото си доверие от Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия, тъй като:

Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия не показва и не формулира политика, съответна на дневния ред на обществото;

Липсата на съответна политика се прикрива с преднамерени кавги, станали запазена марка на партийното ръководството;

Отсъствието от действителния политически терен се компенсира с пропагандни практики и политически спекулации от най-нисшия регистър;

И в случай че всичко изброеното дотук може да се изясни с политическа непросветеност и идеологическа неначетеност, то убийството на партийната народна власт има съответни причинители. Българска социалистическа партия – единствената партия, която функционираше на демократични правила и според уставни правила, през днешния ден не може да има такива искания. Българска социалистическа партия загуби дефинитивно всяко право да се назовава демократична, социалистическа и българска партия. Това е по този начин, тъй като:

ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия нарушава редовно устава на партията;
ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия управлява партия с интриги, напън и закани в мутренски стил;
ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия репресира с Гьобелсови средства и способи инакомислещите, личностите със независимо мислене, сериозните гласове;

Атаката против водача на Пловдивската партийна организация е институционална, само че се персонализира, с цел да скрие същинските претекстове на основателите, а те са нареждане на листа за парламентарни избори с лица, които не могат да привлекат необятен кръг гласоподаватели, тъй като са неубедителни даже в редиците на Българска социалистическа партия – Пловдив;

Атаката против ръководителя на Горско стопанство на Българска социалистическа партия и цялата организация има още две пояснения: 1) Българска социалистическа партия – Пловдив и Георги Гергов са самостоятелни от благоволението на Корнелия Нинова; и 2) Георги Гергов е Почетен консул на Русия.

Ние, социалистите, нямаме право да мълчим, тъй като с мълчанието на положителните хора фашизмът порази света.

Ние, пловдивските социалисти, няма да мълчим и не се опасяваме да се надигнем против мутризацията на Партията от актуалното тясно управление!

Ние, пловдивските социалисти, сме горди наследници на антифашистката идея, на русофилството и на социалистическата концепция! Затова това е нашата борба! Да предпазим Партията от командирския костовистки жанр, който се пробват от „ Позитано “ 20 да наложат в Българска социалистическа партия!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР