Два мача остават да се изиграят от втория кръг на

...
Два мача остават да се изиграят от втория кръг на
Коментари Харесай

Славия излиза срещу Ботев Врaца за втора поредна победа

Два мача остават да се изиграят от втория кръг на Първа лига в понеделник. От 19:00 часа стартира дуелът Славия - Ботев Враца, а в 21:15 е началото на срещата Берое - Арда.

Славия стартира сполучливо своята акция в шампионата и ще се надява, че ще успее небрежно да дублира този триумф. Следва аудиенция на Ботев Враца, който нямаше подобен шанс в първия си двубой.

Врачани всекидневно се показват на много мощно равнище в своите домашен мачове, като точно там съумяват да натрупат главната си численост точки. Славия не би трябвало да чака елементарен мач, изключително имайки поради горещото време. Хората на Хосе Мария Бакеро бяха постоянни против Етър и измъкнаха победа във Велико Търново, тъй че нищо не име пречи да повторят триумфа и в този момент.

Арда съумя да покаже зъби в първия си двубой за сезона против състава на Черно море вкъщи. Следва аудиенция на Берое, където проблемите май стават от ден на ден и повече.

Ситуацията не е по никакъв начин розова при " зелените ", що се отнася до финансовото положение на клуба. Твърди се, че в клуба към този момент два месеца не са получавани заплати, което е много тревожно. Победата против Пирин Благоевград едва ли понижава въпросителните, а Арда би трябвало да е кадърен да се възползва от тази тягостна конюнктура.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР