Два мача остават да се изиграят от втория кръг на

...
Два мача остават да се изиграят от втория кръг на
Коментари Харесай

Славия излиза срещу Ботев Вр за втора поредна победа

Два мача остават да се изиграят от втория кръг на Първа лига в понеделник. От 19,00 часа стартира дуелът Ботев Враца - Славия, а в 21,15 е началото на срещата Берое - Арда.


Славия стартира сполучливо своята акция в efbet Лига и ще се надява, че ще успее небрежно да дублира този триумф. Следва аудиенция на Ботев Враца, който е нямаше подобен шанс в първия си двубой.

Врачани всекидневно се показват на много мощно равнище в своите домашен мачове, като точно там съумяват да натрупат и главната си численост точки. Славия не би трябвало да чака елементарен мач, изключително имайки поради горещото време. Хората на Хосе Мария Бакеро бяха постоянни против Етър и измъкнаха победа във Велико Търново, тъй че нищо не им пречи да повторят триумфа и в този момент.

Арда съумя да покаже зъби в първия си двубой за сезона против състава на Черно море вкъщи. Следва аудиенция на Берое, където проблемите май стават от ден на ден и повече.

Ситуацията не е по никакъв начин розова при " зелените ", откакто на няколко места излизат информации, че в клуба финансовото състояние въобще не е розово. Спекулира се, че към този момент два месеца в клуба не са били получавани заплати, което е много тревожно. Победата против Пирин едва ли понижава въпросителните, а Арда би трябвало да е кадърен да се възползва от тази този тягостна конюнктура.

Програма:

Петък

ЦСКА 1948 - Пирин Благоевград 3:0

ЦСКА - Крумовград 1:0

Събота

Ботев Пловдив - Левски 1:3

Лудогорец - Етър 5:0

Неделя

Черно море - Хебър 1:0

Локомотив София - Локомотив Пловдив 2:4

Понеделник

19:00 ч, Ботев Враца - Славия

21:15 ч, Берое Стара Загора - Арда. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР