Два луксозни мерцедеса със златни номера събраха погледите на присъстващите

...
Два луксозни мерцедеса със златни номера събраха погледите на присъстващите
Коментари Харесай

Ето кой е ГЕРБерът с Mercedes за 300 бона - slava.bg

Два първокласни мерцедеса със златни номера събраха погледите на присъстващите на Националната конференция на ГЕРБ в София Тех Парк. Единият е сребрист с номер С ТТТТТТ и съгласно автоексперти коства 300 000 лв., написа Лупа.Бг.

Оказа се, че първокласното немско возило е благосъстоятелност на Тихомир Тотов, който стои зад охранителната компания „ Боду СОД”, показва изданието.

Същата тази компания охраняваше конференцията на ГЕРБ в София Тех Парк, по време на която охранители пребиха протестиращи против Борисов, както и публицисти.

Освен с защита на дома и офиса, компанията „ Боду СОД “ се занимава с персонална защита на физически лица, инкасова активност, съпровождане при превозване на значими артикули и скъпи товари, грижи се за сигурността на публични мероприятия.

Баровецът има и други лимузини с фрапиращата регистрация. Сред тях е и блиндирано БМВ 7-а серия, което надвишава 400 000 лв.. Златният номер коства тъкмо 7000 лв., които се заплащат в КАТ при регистрацията.

„ Не съм склонен с измислените “протести” и гнет над жителите на София и други български градове, само че не съм склонен и със свинщината на гербаджиите. Какво би трябвало да имаш в главата си, с цел да пристигнеш на партийна колекция с Мерцедес за 300 000 лева и с рег. номер за 7000 лева по ценоразпис на КАТ?

И то тъкмо в миг, в който нервите на доста хора са опънати до дъно? Не знам чий е автомобилът, само че знам, че това е откровена насмешка към хиляди хора, които мъчно си набират храна и лекарства, камо ли да посмеят да си купят рег. номер от КАТ за 7 бона. Г-н Борисов, такива хора нямат място в ръководството на страната, разберете кой е и вземете ограничения! “, написа на персоналната си страница във фейсбук заместител основния редактор на „ Труд “ Петьо П. Блъсков.

Запознати пък разкриха пред Lupa.bg, че точно Тихомир Тотов е насъскал охранителите си против публицисти и протестиращи. Охранителния необут бе сниман също да постанова протестиращи. Лицето му не се вижда добре, само че Тотов е с бяла риза и се отличава от чиновниците си.

Черен мерцедес с регистрационен номер РР 888888 също провокира отвращение измежду част у присъстващите.

На самата конференция самият Бойко Борисов също приказва, че в партията има хора, които са се самозабравили. „ Тук е елитът на ГЕРБ, а тук-там има дерибеи, на които би трябвало да се противодейства “, сподели той.

А шефът на „ Боду СОД “ Тотов е прочут като главен бенефициент по публичните поръчки в последните 3 кабинета. В първото държавно управление на Борисов компанията е спечелила състезания за 2,9 милиона лв., при Орешарски приходите й от държавната хазна са намалели до 1,1 млн. лв., а във втория кабинет на Борисов хората на Тотов са спечелили търгове за защита за над 2,4 милиона лв..

Компанията охранява и редица банкови клонове, здания на културата в цялата страна, в това число е виновна и за опазването на срутилата се през 2007 година постройка, умъртвила 2 млади дами. Тогава сигнал за случая подава точно гард на „ Боду СОД “.

Източник: Лупа.БГ

Снимка: Мартин Георгиев
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР