Два леки автомобила с кърджалийска регистрация - Пежо и Опел,

...
Два леки автомобила с кърджалийска регистрация - Пежо и Опел,
Коментари Харесай

Катастрофа блокира движението към ГКПП Маказа

Два леки автомобила с кърджалийска регистрация - " Пежо " и " Опел ", са се сблъскали челно тази заран към 6,30 часа в региона на село Първица по основния път за " Маказа ", оповестяват от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи. Движението по основния път към Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа " краткотрайно се пренасочва през село Първица поради пътното произшествие.

Катастрофата е станала наоколо до комплекс " Романтика ".

Пострадали са мъж и жена от лекия автомобил " Опел ", които са били превозени от екипи на ЦСМП в Спешното приемно поделение на болничното заведение в Кърджали, заяви 24rodopi.com. На място неотложно са изпратени патрулни полицейски коли от РУ-Кирково и придвижването краткотрайно се пренасочва през село Първица. Районът на произшествието е отцепен. Извършва се оглед.

В една от колите е пътувало дете, което не е потърпевшо. " Опел " -ът се е движел в посока към Кърджали, а " Пежо " -то - към " Маказа ", единият от колите е навлязъл в насрещното придвижването.

Засилен е трафикът към " Маказа ". Въпреки колоните от чакащи коли на излаз България, прекосяването през пункта става бързо.

От информация във фейсбук групата Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа - трафик и потребна информация(Makaza/Μακάζα) излиза наяве, че колоната към този момент е тъкмо 1 км.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР