Два инцидента сложиха отпечатък върху биографията на Кацаров през последните

...
Два инцидента сложиха отпечатък върху биографията на Кацаров през последните
Коментари Харесай

Трус В Държавата! Един От Най-Високопоставените Български Управници Хвърли Изненадваща Оставка! Това Е Самият

Два случая сложиха отпечатък върху биографията на Кацаров през последните две години.

През 2015 година „ Мерцедесът “ му беше разпален измежду нощ пред къщата на дамата, с която живее, в град Септември. За палежа беше наказан Иван Грахов, известно име в престъпните среди, който получи 2 години затвор. Покрай делото за опожарения автомобил се разбра, че мъжът е търсен и за ликвидиране на българин в Украйна в съучастничество с други лица.

Доскорошният началник на Районната прокуратура бе проверяван и дали не обезпечава подкрепи на някогашния началник на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков. С персоналното оръжие на Влайков на 1 септември м.г. беше убит ресторантьорът Наско Тонкев от Септември. Първоначално Влайков бе освободен без повдигнато обвиняване, което докара до подозрения, че над него се разпъва „ чадър “.

Близки на убития обявиха намерено пред медии, че двамата с прокурор Кацаров са другари, а незабавно след убийството Влайков звъннал точно на него, не на тел. 112. Разпоредената по-късно от основния прокурор Сотир Цацаров инспекция обаче отхвърли всички изказвания в съпричастност на Кацаров към случая. Лазар Влайков подаде оставка като ръководител на Общинския съвет. Същевременно сътрудниците му от Пазарджик споделят, че Георги Кацаров не заслужава такова отношение.

Георги Кацаров остана на поста областен прокурор съвсем два мандата, като още при встъпването си в служба не е позволил да се получат разтърсвания след гибелта на предшественика си Николай Щерев, споделят негови сътрудници. С работата си е нормализирал Районната прокуратура и е съдействал за възстановяване на резултатите от активността й. Доказал се е и се е употребил с почитание.

По информация на Дарик оставката е подадена непосредствено към Висшия правосъден съвет. Оттам към този момент не са популяризирали публично известие, отклоняват и журналистическите въпроси.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР