Два екипа от български ученици спечелиха първи места в най-престижния

...
Два екипа от български ученици спечелиха първи места в най-престижния
Коментари Харесай

Български ученици с голям успех в конкурс на НАСА за космически колонии

Два екипа от български възпитаници завоюваха първи места в най-престижния конкурс на НАСА и Националното галактическо общество на Съединени американски щати за планиране на галактически колонии. В Международния конкурс на НАСА тази година участваха 2 691 екипа и 12 899 възпитаници от над 30 страни, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
Катерина Саматовна от 11 клас на Математическата гимназия, Варна, в категория самостоятелен участник, е класирана преди всичко с плана GENESIS-369.

Екип от 9 възпитаници от 11 клас на Математическата гимназия, Варна, в категория огромна група, са класирани преди всичко с плана Градът на галактическия ускорител. Това са Кристиян Горанов, Стефан Ангелов, Мартин Тодоров, Калина Георгиева, Ирина Антонова, Стефан Дачев, Тодор Славов, Драгомир Николов и Константин Попов.

Ръководители на екипите са доцент Веселка Радева, началник на Планетариума на Морското учебно заведение и Силвия Захариева, преподавател по физика и астрономия в Математическата гимназия, Варна.

Двата екипа са поканени да вземат участие в Конференцията на НАСА за Международно галактическо развиване в Съединени американски щати от 6 до 9 юни. Там те ще показват своите планове и хрумвания.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР