Два дрона са били свалени в Нова Москва край село

...
Два дрона са били свалени в Нова Москва край село
Коментари Харесай

Два свалени дрона близо до Нова Москва

Два дрона са били свалени в Нова Москва край село Валуево, оповестяват осведомителните организации, като се базират на източници от службите за бързо реагиране. По информация на ТАСС три безпилотни самолета са се насочвали към Москва, като единият от тях е бил свален в Калужска област. Няма потърпевши или нанесени вреди, прецизира РИА Новости.

ТАСС добавя, че два от трите безпилотни летателни апарата са били унищожени посредством радиоелектронна битка над Нова Москва, а различен дрон – в Калужска област. Източник на ТАСС от службите за бързо реагиране съобщи, че по друго време три дрона са се насочили към Москва.

Проверява информация за различен безпилотен летателен уред, паднал край местността Кубинка на територията на Подмосковието. Тази информация по-късно бе доказана от РИА Новости.

В резултат от всичко това летище Внуково наложи ограничавания върху посрещането и изпращането на самолети от 5:10 ч., като съобщи, че рестриктивните мерки са наложени по механически аргументи Няколко полета са били пренасочени към други московски летища, които работят обикновено.

Да напомним, че на 30-ти май тази година столицата на Руската федерация ненадейно бе ударена от безпилотни летателни апарати – незнайни към този момент дронове. Според съветските медии Москва е била атакувана от над две дузини безпилотни самолети, множеството от които са били сполучливо свалени. Най-малко три дрона са блъснали жилищни здания. Отбелязва се също по този начин, че не е имало жертви. Жителите на високите здания са били евакуирани.

Според Кремъл, за всичко е отговорен Киев, само че Украйна съобщи, че няма директно отношение към тези офанзиви.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР