Два дни след националния празник по случай провъзгласяването на независимостта

...
Два дни след националния празник по случай провъзгласяването на независимостта
Коментари Харесай

112 години след провъзгласяването на независимостта на България, късметлия от Каварна спечели над 1 милион лева и стана 112-ия тото милионер!

Два дни след националния празник по случай провъзгласяването на независимостта на България на 22 септември 1908 година в Търново, българин, гражданин на красивия морски град Каварна ще чества с родственици и другари голямата облага от над 1 милион лв., която джакпота в играта " Тото 2 - 6/42 " му обезпечи. По стичане на събитията той става и 112-ия тото милионер от игрите на Български състезателен тотализатор.

С историческото събитие, случило се преди 112 години българската страна отхвърли всякаква политическа и финансова взаимозависимост от Османската империя, наложени с контракт от огромните европейски страни, а българският княз одобри купата " цар ". Днес следващият благополучен българин ще се почувства като същински държател, получавайки сериозна финансова самостоятелност, спечелвайки тъкмо 1 241 872.90 лева в тираж 77 на Български състезателен тотализатор. Сумата става негова след най-малък
залог с фиш за 3.40 лева посредством който късметлията е познал всички 6 от 42 цифри на тиража.

В играта " Втори тото късмет 6/49 " също има благополучен участник, забогатял с цели 100 000 лв.. Те са извоювани след онлайн
залог, като участникът е пуснал електронния си фиш през уеб страницата на тотализатора.

Честито на печелившите участници! Не забравяйте да участвате постоянно в игрите на Спорт тото, с цел да не изпуснете своя шанс!

Залози за игрите на Български състезателен тотализатор се одобряват във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата.
 Снимка 497698
Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР