Два дни след наказателния процес срещу Доналд Тръмп в Ню

...
Два дни след наказателния процес срещу Доналд Тръмп в Ню
Коментари Харесай

Какво трябва да знаете за нюйоркчаните, избрани за съдебни заседатели в процеса на Тръмп за „мълчаливите пари“

Два дни след наказателния развой против Доналд Тръмп в Ню Йорк бяха определени първите седем правосъдни заседатели и те в този момент имат задачата да решат резултатът от първия углавен развой против някогашен президент в историята на Съединени американски щати.

Анонимните правосъдни заседатели ще изслушат доказателства, свързани с обвиняванията, че Тръмп е взел участие в скица с някогашния си юрист Майкъл Коен за подправяне на записи за прикриване възобновяванията, които е платил на Коен. Твърди се, че възобновяванията са били за заплащане на „ тиши пари “, което Коен е направил тъкмо преди изборите през 2016 година на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс, която сподели, че е имала спекулация с Тръмп години по-рано.

Тръмп отхвърли да е имал спекулация с Даниелс и се призна за почтен по обвиняванията. Той упрекна прокурорите, че водят делото за политическа полза.

Съдебните заседатели бяха определени от група от десетки поданици на Манхатън във вторник. Всеки отговаряше на въпроси по отношение на своите политически възгледи, персонален живот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР