Два дни след като стана известно, че е отменил заповедта

...
Два дни след като стана известно, че е отменил заповедта
Коментари Харесай

Терасата на Пламен Георгиев взе оставката на шефа на строителния надзор в София

Два дни откакто стана известно, че е отменил заповедта за срутване на противозаконните навеси на терасата на ръководителя на антикорупционната комисия Пламен Георгиев, шефът на строителния надзор в Столичната община арх. Влади Калинов напусна поста си.

За оставката заяви кметът на София Йорданка Фандъкова в пост профила си във " Facebook ". Тя посочи, че е поискала и получила пояснения от Калинов за терасата, както и оставката му, която е приела.

През април строителният надзор на регион " Слатина " откри, че барбекюто и сауната върху покрива на Пламен Георгиев са противозаконни, тъй като градежът е осъществен без издадени строителни бумаги, а покривната структура е построена над избраната с кота " било " по виза оптималната височина.

Шефът на КПКОНПИ имаше период до четири месеца да отстрани построеното самичък, като в противоположен случая то щеше да бъде съборено от общината за сметка на Георгиев. Пламен Георгиев апелира акта, от който следва, че построеното на терасата му би трябвало да се отстрани. В последна сметка, заповед на Влади Калинов от 12 юни дава опция постройките да останат.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР