Два дни, след като беше освободен от похитителите, Адриан Златков

...
Два дни, след като беше освободен от похитителите, Адриан Златков
Коментари Харесай

Стана ясно какво е направил първо похитеният Адриан, след като се е прибрал вкъщи! В плен той е...

Два дни, откакто беше освободен от похитителите, Адриан Златков продължава да е объркан. Това описа татко му - бизнесменът Тони Златков, който е притежател на столичната автокъща " Софавто ". Припомняме, че Адриан Златков беше похитен в края на август и освободен след 12 дни в плен, откакто за него е бил заплатен откуп. Похитителите са изоставили Адриан някъде по пътя за Самоков, малко след Кокаляне. Mладият мъж не е видял лицата им. Не е видял и мястото където е държан в плен.

По-рано през днешния ден извънредно пред БЛИЦ Тони Златков съобщи, че синът му се усеща душевен добре.

Семейство Златкови разделят живота си на две. Преди и след похищението на сина им. Шокът за Адриан е огромен и мъчно ще заличи дванайсетте дни в плен, показа татко му, представен от Нова телевизия.

На въпрос какво е било първото нещо, което е споделил Адриан, откакто се е прибрал, притежателят на първокласна автокъща съобщи:

" Прегръщахме се, доста неща изказахме и ние, и той. Приказките в този миг най-вероятно никой не ги е запомнил. Първото нещо, което ще създадем, е курбан.

" Освен самото похищение, са се държали добре. Хранен е и не са го стресирали в допълнение, което също е доста значимо за неговото положение. Отслабнал е с 6-7 кг ", съобщи още предприемачът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР