Два дни шест сливенски квартала, част от вилна зона и

...
Два дни шест сливенски квартала, част от вилна зона и
Коментари Харесай

Сливен е без вода от 2 дни, наливат се с ракия

Два дни шест сливенски квартала, част от вилна зона и няколко огромни улици останаха без водоподаване поради ремонтни действия по водния цикъл и повреда в заменен водопровод. Аварията е станала тази заран към 4.30 часа, когато връзка в новата тръба не издържала на подаваното налягане и се отворила, споделиха от компанията подизпълнител на обекта, като разясниха, че това е софтуерна, а не човешка неточност. 

Ръководителят на обекта инж. Пламен Трифонов сподели, че от 7.00 часа сутринта работят по премахване на повредата.  

" Направили сме нов сектор, нова дифузна втулка, в този момент приключваме и до половин час водоподаването ще бъде възобновено ". 

В помощ на засегнатите ВиК-Сливен разположи две водоноски с вода за семействата в основни региони на най-гъстонаселените квартали. Хората разясниха насилствения воден режим.  

" Да си намерят служащи, които си схващат от работата, не некадърници, които не знаят какво вършат. Вчера през целия ден и през днешния ден. Снощи е идвала, но не сме разбрали измежду нощите. То и през вчерашния ден нямаше и през днешния ден, че може и на следващия ден да няма. Втори ден сме без вода, значи ще пием повече ракия ", споделят локалните пред кореспондент на БНР. 

Очаква се довечера водата да бъде пусната.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР