Два дни преди рожденния си ден Слави Трифонов вече има

...
Два дни преди рожденния си ден Слави Трифонов вече има
Коментари Харесай

Слави Трифонов си купи телевизия

Два дни преди рожденния си ден Слави Трифонов към този момент има телевизия. Шоуменът, който преди две седмици учреди и партията си " Няма такава страна ", е купил телевизия " Стара Загора ", излиза наяве от Търговския указател. Според вписването на договорката представител на сдружението към този момент е Евгени Маргаритов Димитров-Маестрото, който влиза и в Съвета на шефовете дружно с Диана Димитрова Младенова и Ася Тодорова Тодорова. Промените в Търговския указател са направени на 10 октомври. Въпреки, че излъчва от Стара Загора, едноименната телевизия е национална. Според осведомени за придобиването й Дългият е платил 500 000 лева От 10 октомври, седалището на компанията към този момент е в София.

Местната журналистка Станимира Димова, която е била в управата на малкия екран, написа доскоро в профила си във фейсбук:

" Тъжна съм... Телевизия Стара Загора става Седем Осми... Тъжна съм, тъй като съм създавала тази марка, през далечната 1996 година и персонално аз, когато беше съвсем невероятно, съгласно изискванията на " Шоуто на Слави ", направих по този начин, че да излъчват от Стара Загора. Не за седмица, а единствено за 3 дни...беше казус за " Шоуто "... И в никакъв случай не е ставало въпрос за пари... "

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР