Два дни преди 10-ата годишнина от сватбата си херцогът и

...
Два дни преди 10-ата годишнина от сватбата си херцогът и
Коментари Харесай

Не сте я виждали такава: Кейт Мидълтън кара трактор и се наслаждава на фермерския живот

Два дни преди 10-ата годишнина от сватбата си херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха североизточната британска провинция, където изведоха на разходка агне и се пробваха да ръководят трактор, предава.

Първа спирка за двойката във вторник бе фермата „ Мейнър “ край Дарлингтън в окръг Дърам . Там Кейт Мидълтън и принц Уилям разгледаха животните, а притежателите им описаха за грижите и устойчивите способи на работа, с които усилват продуктивността и опазват околната среда, както и за провокациите по време на рецесията поради COVID-19.

По време на визитата си херцогът и херцогинята се редуваха да ръководят трактор благодарение на един от служащите.

 Кейт Мидълтън принц Уилям Getty

 Кейт Мидълтън принц Уилям Getty

За срещата си с фермерите херцогинята на Кеймбридж беше избрала всекидневно облекло - дънки, пуловер, яке в цвят каки и обичания си чифт кафеви ботуши на марката Penelope Chilvers , които носи още от 2004 година насам, отбелязва.
 Приключенията на Кейт и Уилям в провинцията  Приключенията на Кейт и Уилям в провинцията  Приключенията на Кейт и Уилям в провинцията  Приключенията на Кейт и Уилям в провинцията
Кейт Мидълтън и принц Уилям продължиха деня си, гостувайки на локалния юношески план Cheesy Waffles , който се възползва от дарения от благотворителния фонд по случай сватбата на двойката през 2011 година

По време на срещата с организацията, която дава помощ за лица със специфични потребности, херцогът и херцогинята се включиха в игра на голф и наподобява, че откровено се забавляват. Във видео от визитата се вижда по какъв начин Кейт се разсмива откакто пропуща да удари топката при първия си опит, само че на втория съумява да уцели .

The Duke and Duchess of Cambridge have visited the Cheesy Waffles Project in County Durham, which received money from their £1m wedding charity fund 10 years ago. It helps people aged 7 to 35 to develop skills and independence. Kate may need some help with her golf skills.
— Richard Palmer (@RoyalReporter)
Това беше първият път, в който херцогът и херцогинята на Кеймбридж извършиха ангажимент надалеч от Лондон след обиколката с трен в Обединеното кралство през декември 2020 година , когато благодариха на медицинските служащи за нестихващата работа по време на пандемията от ковид.
 Приключенията на Кейт и Уилям в провинцията  Приключенията на Кейт и Уилям в провинцията  Приключенията на Кейт и Уилям в провинцията  Приключенията на Кейт и Уилям в провинцията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР