Два дни поред състав на Варненския окръжен съд гледа делото

...
Два дни поред състав на Варненския окръжен съд гледа делото
Коментари Харесай

Делото срещу Анита Мейзер пак буксува

Два дни подред състав на Варненския областен съд гледа делото против миската Анита Мейзер за гибелта на брачна половинка й Николай Димов, породена по несъобразителност, и за предложение на рушвет на длъжностно лице, написа "Труд ".

Варненският апелативен съд анулира 3-годишната присъда на обвинената и върна делото за преразглеждане на различен правосъден състав. Стана ясно, че правосъдното разследване е завършило и в понеделник и вторник трябваше да текат пледоарите.

Защитата на Мейзер изиска да се запознае със правосъдния протокол от първия ден и настоя за отсрочване на делото. Съдът одобри настояването му и отсрочи процеса за 2 и 3 октомври. Според очевидци в правосъдната зала Анита Мейзер, която може би е очаквала да завърши делото, се разплакала, почнала да крещи и изпаднала в нервност.

Не спряла да рони сълзи и в микробуса на "Съдебна защита ", който я връща назад зад решетките на пандиза в Сливен. На 14 август измина една година от съдбовната нощ, в която мистериозната гибел настигна 40-годишния културист Николай Димов.

Той беше открит мъртъв в примка с по този начин наречените свински опашки, с които съгласно отбраната,той е предиздвикал брачната половинка си да ги затегне към врата и ръцете му и по този начин да покаже мощ при освобождението си от тях. Под въздействие на единия от юристите си Анита Мейзер се отхвърли от личните си самопризнания и от съкратената правосъдна процедура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР