Два дни поред идваха следователи, патоанатоми, санитари... Един от тях

...
Два дни поред идваха следователи, патоанатоми, санитари... Един от тях
Коментари Харесай

Пълен шок! Убиецът, който изби семейството си, ял месо от труповете

" Два дни подред идваха следователи, патоанатоми, санитари... Един от тях ни сподели, че намерили някаква тенджера със сварено месо. Правели разбор дали Георги не е ял от труповете. той отричал, казвал, че е заклал заек да си сготви, само че бил изцяло несъответстващ... Човекът беше покъртен - сподели, че такава кланица не е виждал през живота си ", споделя пред " Уикенд " съседка на избитото семейство.

Психарят Георги най-вероятно се е въодушевил за ужасяващото закононарушение от рецидивиста Росен Ангелов - Горския, който точно на Нова година през 2018-та разстреля отново в Нови Искър 6-членното семейство на любовницата си Кети Кюхова. Това разясниха правосъдни психолози ангажирани в процеса против 26-годишния юноша. 

Георги бе арестуван при започване на седмицата, откакто служители на реда отидоха в дома на родителите му и завариха там труповете на цялата фамилия, увити в чаршафи и скрити под леглата и в мазето на къщата в Нови Искър. Те са престояли там с дни,а някои от телата са сечени на няколко места, което навежда на мисълта, че може да става дума и за проявен канибализъм.

Криминалистите получили сигнал от сътрудници на таткото Иван, че той не вдигал мобилния си телефон от петък следобяд. Неговата брачна половинка Рени също не отговаряла на телефона. При визитата на ченгетата в дома на ужасите Георги се опитал да излъже, че околните му са отишли на заравяне в Пловдив, 26-годишният мъж, който е диагностициран като епилептик, а също така страда от психическо заболяване, себореен дерматит, алергичен артрит и туберкулоза, бил очевидно несъответстващ и това предиздвикало униформените чиновници на реда да подхващат обиск на къщата.

Когато ченгетата се натъкнали на ужасяващата находка, Георги се направил на сюрпризиран и декларирал, че няма визия какво е станало. Час по-късно към този момент направил цялостни признания и оповестил, че е затрил цялото си семейство още в петък следобяд, Мотивите на 26-годишният психар към момента не са известни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР