Два дни градовете Бяла Слатина и Кнежа са блокирани от

...
Два дни градовете Бяла Слатина и Кнежа са блокирани от
Коментари Харесай

Втори ден Бяла Слатина и Кнежа са блокирани от тирове

Два дни градовете Бяла Слатина и Кнежа са блокирани от тирове. За това алармираха от управата на града.

Жителите настояват, че даже коли за спешна помощ не могат да стигнат до нуждаещите се хора. От Агенцията за пътна инфраструктура отхвърлят да има проблем. 

Зам.-областният шеф на Враца Николай Николов заяви за, че в региона има спрели, а не аварирали тирове.

" Те са там, тъй като би трябвало да употребяват наложителната 9-часова отмора. Данните за това дали са я спазили или не, се записва на тахографската шайба в камиона и предстои на инспекция във всеки миг от пътуването. Данните се пазят и дълго по-късно и още веднъж подлежат на инспекция от контролните органи. Затова водачът е задължен да спре придвижването и да изчака да изтекат ", изясни той.

Според зам.-кмета на Кнежа Капка Митева обстановката в града е извънредно напрегната.

" В града е цялостно с тирове. Колоната от през вчерашния ден сутринта е километрична, стига до Долни Дъбник. Сутринта задръстването беше във всички направления. Заради ремонт на пътя Ботевград - Видин целият трафик минава през Кнежа. По наша информация ще продължи до юни 2024 година Има възбрана тировете да бъдат арестувани на територията на област Враца. В резултат на това те стопират в област Плевен. Улиците на Кнежа са блокирани. Има спрели са отмора, само че има и такива, които желаят да се движат, а не могат, тъй като придвижването е изцяло затворено в едната посока. Понякога и в двете ", заключи тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР