Два часа след като БСП обяви, че ГЕРБ има дрийм

...
Два часа след като БСП обяви, че ГЕРБ има дрийм
Коментари Харесай

В оповестените от БСП роднински назначения ГЕРБ съзря атака на президента

Два часа откакто Българска социалистическа партия разгласи, че ГЕРБ има " дрийм тийм " в енергетиката, от партията на Бойко Борисов дадоха изключителна конференция, на която зам.-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева изиска да зададе няколко въпроса:

" Дали брачният партньор на Корнелия Нинова работи на заплата в " Лукойл "? В спор на ползи ли е Нинова, когато гласоподава в парламентарни законопроекти, свързани с горива и енергетика? Спонсорирала ли е " Лукойл " акция на Нинова и Българска социалистическа партия? "

" Това ли е въпросната война, за която президентът Радев приказва ", попита депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, за чиято брачна половинка Пламена Ненкова Българска социалистическа партия оповести, че работи в държавното дружество " Булгартрансгаз ЕАД ", изпълнителен шеф на което е техният кум Георги Гегов.

В понеделник президентът Румен Радев съобщи, че ГЕРБ води война с него, само че не смее да я разгласи, и се закани, че щом я желаят - ще я получат.

Александър Ненков изясни, че брачната половинка му работи в сдружението доста преди Гегов да стане негов изпълнителен шеф, само че призна, че неотдавна заема позиция в отдел " Анализи и интернационална активност ". " Благодарение на моята брачна половинка сдружението завоюва 5-6 европейски плана ", съобщи Ненков и добави, че тя е извънреден експерт, специализирала е в Англия и Унгария, и че доста я обича.

" Кажете ми искрено - когато работите с някого, не се ли сближавате с него ", попита Ненков във връзка на това, че кумове на сватбата му са били Гегов и половинката му Теодора Георгиева, която е народен представител от ГЕРБ.

" Ако това е войната, аз очевидно съм първата жертва. Успяха мен да ме окепазят ", сподели депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, който преди минути е подал оставката си като народен представител в Народното събрание поради свадите в Хасково. В момента парламентарната група на ГЕРБ заседава по въпроса дали да я одобри. Очаква се тя да бъде отхвърлена, а акцията да се окаже опит за изчистване на имидж.

Добрев изрази признателност за поддръжката, която всички структури на ГЕРБ му изрекоха в заявления, за които настояват, че са спонтанни. Той изиска депутатът от Българска социалистическа партия и публицист Елена Йончева до 24 часа да извади " имена на компании и стопански групировки и кой какви пари е вземал и давал в Хасково ", щом твърди, че има скица. Ако не успеела, трябвало да му се извини.

Добрев заподозря, че задачата на офанзивата на Българска социалистическа партия е да се скрият други неща в страната, като да вземем за пример тематики към Румен Овчаров, чието обвиняване за " Мини Бобов дол " беше допълнено през вчерашния ден от прокуратурата. " Колегите споделят, че има връзка сред Румен Овчаров и Корнелия Нинова. Румен Овчаров е наставник на Корнелия Нинова, тил на Корнелия Нинова ", съобщи още Добрев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР