Два часа безперспективно стоене на едно място... Искате да си

...
Два часа безперспективно стоене на едно място... Искате да си
Коментари Харесай

Седем начина за намаляване на стреса след адско задръстване


Два часа безперспективно стоене на едно място... Искате да си пийнете? Да предположим, бира! Без подозрение! Разбираме ви. Впрочем, има по-ефективни и по-малко нездравословни способи за понижаване на напрежението.

Приятел пита различен: "Можеш ли да караш? ". Вторият дава отговор: "Е какво има за можене, висиш в задръстването и това е ". Всъщност големите тапи са същински извършител на стрес даже и за най-спокойния водач. Но стресът някак си би трябвало да бъде намаляван... Да се гаврътне чашка с искряща течност или най-малко халба с бира? По-добре да включим фантазията и да не прибягваме до такива начини.

1. Гледайте вода



Спасявайки се от задръстването, спрете колата и малко се разходете - раздвижете се и елате на себе си. Ако е допустимо - в градинка или парк, където има по-малко хора. Би било добре да си събуете обувките и да походите необут по тревата. Впрочем, и десетминутно седене на скамейка на фона на чуруликането на птиците ще е задоволително, с цел да се почувствате по-добре. При това не би трябвало да мислите за проблеми, належащо е да се концентрирайте върху възприятията, наслаждавайки се на парка, мириса, звуците.

А в случай че има някъде градска вада с мостче, напряко скъпо, водата може да се гледа безпределно.

За да научите останалите начини, четете auto.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР