Два автомобила са запалени на главната улица в село Ерден,

...
Два автомобила са запалени на главната улица в село Ерден,
Коментари Харесай

Коли горяха и в село Ерден, близо до Бойчиновци

Два автомобила са запалени на основната улица в село Ерден, община Бойчиновци.

Запалени са колите на претендента за кмет Петър Петков.

Седем коли изгоряха тази нощ и в столичния квартал „ Хиподрума”. Сигналът е подаден към среднощ.

Петър Петков влиза в балотажа за кмет на село Ерден с втори резултат. Смята, че палежът е тенденциозен и задачата е да бъде отхвърлен от изборната борба.

Рано сутринта Петър Петков е разбуден от комшия, от който научил за пожара. Излязъл на улицата и видял, че двата му персонални автомобила, паркирани един против различен, горят. Въпреки напъните на пожарникарите, нищо не могло да се избави.

Мъжът твърди, че до този миг никой не го е заплашвал.

„ Освен на политическа основа, никой не мога да допускам, тъй като 50 години живеем в това село, на никой неприятно не съм направил”, изясни Петков.

Той е претендент за кмет от Съюз на свободните демократи. На балотажа ще се бори против досегашната кметица Еленка Василева от Българска нова народна власт.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а полицията работи по всички версии. Тепърва ще се обяснява дали палежът има общо с изборите.

„ Извършен е оглед, работи се сега, почистват се първичните версии, почистват се лица”, уточни Пламен Томов, шеф ОД на МВР-Монтана.

От противниковия лагер отхвърлиха да имат нещо общо. Опонентката на Петков, която води след първия тур, разяснява, че палежът е гнусно действие, само че е грозно да се прави реклама на непознат тил. Потърпевшият пък отхвърля самичък да си е запалил колите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР