Два автомобила на младежи се отзоваха в стената на гаража

...
Два автомобила на младежи се отзоваха в стената на гаража
Коментари Харесай

Млада шофьорка не спря на знак "Стоп" и направи беля, за която Хасково дълго ще говори

Два автомобила на младежи се отзоваха в стената на гаража на дом на улица “Градинарска “, която е пресечка на улица „ Банска “. Само огромен шанс остави случаят неокървавен. Млада шофьорка не спря на знак “Стоп “и заплаши живота си, този на още две свои приятелки, които пътували в колата й и на лидера на различен автомобил.

Момичето, което от половин година било законосъобразен лидер, излизало с фолксвагена си от пресечката към основната улица, не спряло на знака и засякло движещото се по „ Банска “ "Ауди ", написа Haskovo.net.



При удара колата на отговорната за злополуката спряла в гаражната стена на къща, а аудито било забито в металната врата на гаража.



При случая лидерът на Аауди-то е с рана на главата.



Момчето изясни, че е прегледано в Спешното и е освободено.



Непосредствено щом се опомнили след случая, младата жена, която му лишила преимуществото и го засякла споделила: не стопирах на стоп-а, тъй като по принцип по тази улици не минават доста коли.



Тя призна, че е пренебрегнала разпоредбите и е подценила допустима обстановка. Ниската скорост и на двата автомобила в този случай е избавила животите на четирима души, безапелационни са очевидци на злополуката.



Час след случая да поддържат двамата младежи бяха пристигнали техни другари.



Повечето от тях разясниха, че този случай би трябвало да е безусловно индикативен, че знакът „ Стоп “ и мигачите на колите не са за хубост.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР