Душите на мъртвите се опитват да се свържат с нас

...
Душите на мъртвите се опитват да се свържат с нас
Коментари Харесай

Как починалите ви близки се опитват да се свържат с вас?

Душите на мъртвите се пробват да се свържат с нас от време на време. Те го вършат по разнообразни способи.

Мнозина, които са изгубили близки, са осведомени с възприятията, които загубата предизвиква – празнина, блян и дива болежка в душата. Скръбта за умрелите близки е едно от най-болезнените психически положения. Въпреки това, има доста информация, че живите получават известия от финия свят.

Хората постоянно се опасяват, когато ясно чуват стъпки в домовете им, когато никой не върви.

За да разберете кой или какво се свързва с вас от името на мъртвите, би трябвало да сте наясно какво се случва след гибелта. След гибелта на физическото тяло Душата се стреми да се върне при Създателя. Някои души ще го създадат по-бързо, до момента в който за други ще отнеме повече време. Колкото по-високо е равнището на развиване на Душата, толкоз по-бързо ще стигне до Дома.

Понякога умрелият не е наясно какво се случва и къде се намира. Той не схваща, че е починал, не е в положение да се върне във физическото тяло и е затънал сред световете. За него всичко остава същото, като се изключи едно: живите хора престават да го виждат. Такива Души се смятат за призраци.

По човешките стандарти времето, прекарано от избрана Душа паралелно с живите хора, може да се пресметна в десетилетия или даже епохи. Телефонните позвънявания от жителите на финия свят са един от методите за връзка.

Когато се опитате да се обадите назад на тези номера или да изпратите смс, се оказва, че този номер не съществува и по-късно се изтрива изцяло от паметта на телефона. Тези позвънявания нормално са съпроводени от доста мощен звук, сходен напразно в полето. Чрез пукането се демонстрира контактът със света на мъртвите, като че ли сред световете се пробива завеса.

Получателите на такива позвънявания може да не подозират, че обаждащият се към този момент не е сред живите. Това се разкрива по-късно. Възможно е сходни позвънявания да се вършат от призраци, които самите не осъзнават физическата си гибел.

За какво приказват мъртвите, когато се обаждат по телефона? Понякога може да изискат помощ.

Друг път желаят да предупредят за заплаха, която заплашва живите.

Отражение на призраци в огледалата

Някои хора виждат отраженията на своите умряли родственици в огледалата, както и на телевизионните екрани и компютърните монитори.

Реймънд Мууди в своите книги приказва за античната техника, когато, гледайки се в огледало, можете да установите контакт с умрелия. Тази техника е била употребена в антични времена от жреците. Но вместо огледала са употребявали купи с вода.

Понякога опитите за връзка се правят непосредствено. Тоест хората усещат физически наличието на духове, чуват гласовете им и даже разпознават аромата на околните им приживе.

Чувствителните хора усещат отвъдното наличие като леко допиране или лъх. Често майките, които са изгубили децата си, в моменти на мощна тъга, се усещат като че ли някой ги прегръща или гали по косата. Може би в моменти, когато хората изпитват мощно предпочитание да видят умрелите си родственици, фините им тела са в положение да възприемат силите на по-фините светове.

Понякога човек усеща, че би трябвало да направи нещо. Не схваща какво е, само че възприятието на комплициране не го пуска. Той безусловно не си намира място.

Гласове

Когато сте тук-там с огромна навалица от хора, можете доста ясно да чуете гласа на умрелия, сходен на градушка. Това се случва, когато звуците са смесени. По природа такива гласове могат да бъдат класифицирани като електромагнитни гласове, които учените изследват.

Среща с душите на мъртвите в сънищата

Има доста хора, които споделят, че сънуват мъртви и отношението към сходни срещи в сънищата е двусмислено. Някои се пробват да ги пояснява, вярвайки, че в подобен сън е прикрито значимо обръщение. А има и такива, които не одобряват на съществено сънищата за мъртвите, за тях това е просто сън. Какви са сънищата, в които виждаме тези, които към този момент не са измежду нас:

получаваме предизвестия за идни събитияв сънищата научаваме по какъв начин душите на мъртвите са се „ открили ” в различен святразбираме, че те молят за амнистия за дейностите си, до момента в който са били живичрез нас предават известия на други

Душите на мъртвите могат да помолят живите за помощ.

Вижте още: Неща, които не трябва да давате назаем

Душите на нашите близки не престават да се грижат за нас, даже когато са във финия свят. За страдание, не всеки постоянно е подготвен за подобен тип контакти. Най-често това провокира суматоха у хората. Спомените за обичани хора са доста надълбоко запечатани в паметта ни. Може би, с цел да се срещнем с умрелите, е задоволително да отворим достъп до личното си подсъзнание.

Между другото, в случай че след гибелта на обичан човек в продължение на 40 дни човек чете помен за умрелия, тогава доста се улеснява прехода на такава Душа към Създателя.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР