Душевен катарзис преживява водещият на новините по бТВ Юксел Кадриев,

...
Душевен катарзис преживява водещият на новините по бТВ Юксел Кадриев,
Коментари Харесай

Юксел Кадриев проговори за починалата си любима

Душевен катарзис претърпява водещият на новините по бТВ Юксел Кадриев , разбра HotArena.

В последно време новинарят е заменил светския живот с молебствия и постоянно е забелязван в региона на катедралата Св. Александър Невски, където палел свещи и търсел примирение. Причината за обръщането му към вярата била загубата на обичаната му жена Диди Янкова, с която имаха дългогодишна връзка. Красивата варненка умря през 2018 година, откакто не съумя да се пребори с подлия рак. Две години след нейната гибел Юксел пазеше безусловно безмълвие и не откри сили да изкаже тъгата от загубата си обществено. 

В навечерието на нейния рожден ден преди седмица Кадриев обаче разгласява откровена изповед, отдадена на обичаната му, откакто преди този момент се отбил да възпламени свещ в нейна памет. " Има дни, в които хората се раждат. Има дни, в които хората си потеглят. Има и такива дни, в които тези, които са си тръгнали, се връщат. Има дни, в които безгранично те обичат. Има дни, които безпощадно те завличат. Има дни, в които хората идват. Има и такива дни, в които хората се вричат. Има и прелестни дни. Като ден на слънчева гара, на която идват и потеглят най-различни влакове, цялостни с обич. Какво се желае от теб ли? Нищо повече от това да бъдеш на перона, с куфар в ръка, с цел да можеш, когато твоят трен дойде, да се качиш и да попътуваш до най-красивите места на света.

До най-красивите дълбини на сърцето и душата си. С някого. Заедно. Иначе си прецакан. Има и такива дни. Но каквито и да са дните, не забравяй да им се наслаждаваш, тъй като рано или късно ще осъзнаеш мъдростта, с която те подаряват. Благодари за всичко и за всеки ден, в който дишаш. Благодари на хората, които са се родили. Благодари и на тези, които са си тръгнали прекомерно рано и в неуместно време. Училището на живота не гали - то раздава най-здравите плесници. Да. Има и такива дни. ", написа Юксел. 

Негови близки споделят, че след гибелта на приятелката си, той не бил подготвен за нова връзка, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР