Душата на починал роднина ви показва, че е наблизо –

...
Душата на починал роднина ви показва, че е наблизо –
Коментари Харесай

Как душите на починалите ви близки се опитват да се свържат с вас?

Душата на умрял родственик ви демонстрира, че е наоколо – 3 знака!

Екстрасенсите настояват, че душите на умрелите родственици остават в света на живите, с цел да пазят своите близки или просто да бъдат към тях. Ако желаете да разберете дали към вас има умрял родственик, тази публикация е за вас.

Първи знак
Ако видите бездомно коте, кученце или ранена птица на улицата в границите на 40 дни след загубата на обичан човек, най-вероятно душата на обичания ви е в тялото на това животно. В този случай не подминавайте животното, би трябвало да го занесете в дома си и то ще се трансформира във вашия амулет вечно. Такива животни имат невероятна съпричастност. Те ще усетят настроението ви и ще ви донесат наслада даже в най-лошите дни.

Втори знак
Ако на часовника, рекламни банери, телевизионни реклами и така нататък постоянно виждате едни и същи комбинации от цифри (0000, 1111, 2222), това значи, че душата на обичания ви е наоколо. Той се пробва да каже, че в никакъв случай няма да ви напусне и ще се грижи за вас даже от другия свят. По същия метод можете да видите или чуете датата на раждане или друга дата, която е значима за вас във връзка с умрелия ви родственик. Всичко това демонстрира, че той е наоколо.

Вижте още: Домашна пица

Трети знак
Душата на умрял родственик се явява в сънищата ни. Много постоянно тълкуваме неправилно тези сънища и възпламеняваме свещ за покой на душата му. Но в действителност той желае да ви съобщи значими вести, може би ви предизвестява за нещо. Важно е да дешифрирате съня вярно. Например, в случай че той мълчи и се усмихва, просто е решил да ви каже, че всичко ще бъде наред. А, в случай че е обезпокоен, крещи и се ядосва, това значи да бъдете по-внимателни в действителния живот.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР