Душан Влахович е считан за една от изгряващите звезди на

...
Душан Влахович е считан за една от изгряващите звезди на
Коментари Харесай

Дъщерята на Миле Китич - вдъхновение за младата звезда на "Фиорентина"

Душан Влахович е считан за една от изгряващите звезди на италианската футболна Серия " А ". 21-годишният нападател мина във " Фиорентина " от " Партизан " Белград през 2018 година 23 гола по-късно той попадна в полезрението на " Милан " и " Арсенал ".

Коя е тайната на Влахович? Оказва се, че в последните дни той лети на крилете на любовта. При това с помощта на дъщерята на един от най-известните артисти на Балканския полуостров - Миле Китич.
View this post on Instagram

Тя се споделя Елена и е на 23 години. Майка ѝ също е поп-фолк певица - Марта Савич.

Според сръбското издание " Ало ", Елена и Душан Влахович са се срещнали около общи другари.
View this post on Instagram

" Те описват, че на момента се е усетило привличането сред двамата. Разменили са си телефонните номера и се последвали в обществените мрежи. А скоро по-късно публично почнала връзката им ", пишат в уеб страницата.

" Още първоначално двамата знаели, че много дни ще прекарват разграничени и решили да си имат цялостно доверие. Тежко им е да броят дните до идната им среща. Редовно си пишат и си провеждат видео позвънявания. Елена е по-нетърпелива и чака Душан да ѝ се обади след всяка подготовка. Тя е по-голяма от него с 3 години, само че постоянно споделя, че той е много по-зрял за възрастта си. И двамата са отдадени на кариерите си, а, когато са дружно, възнамеряват бъдещето си. Елена желае да се реалокира при него, в Италия, защото в Белград я разпознават и това не ѝ харесва ", прибавят още източници от " Ало ".
View this post on Instagram

Елена се занимава с музика, като своите родители. Песните ѝ имат над 5 млн. прегледа в платформата " Ютуб ", само че са много разнообразни от тези на мама и тате.

Всъщност за Елена това не е първа връзка с футболист. Преди Душан Влахович тя имаше любовна спекулация с някогашния състезател на младежкия отбор на " Хофенхайм " от ганайски генезис - Аднан Хафиз.



Душан пък се смята за изобретение на... Валери Божинов. Българският нападател го забелязал по време на престоя си в " Партизан " и го предложил на някогашния си клуб.
View this post on Instagram

" Влахович беше вманиачен, в действителност вманиачен. Казваше ми: " Аз съм Златан Ибрахимович от Белград, ще играя за най-силните клубове ". Арогантността му ми харесваше ", описа неотдавна Божинов пред италиански медии.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР